Projecten

SUB-PROJECT 2017 - SCHOOLBANKEN

In de zomer van 2017 is voor alle kinderen op de basis- en middelbare school meubilair aangeschaft. Dat zal het onderwijs alleen maar nog beter maken 

PROJECT 2014 - SANITAIR

Nu zijn ook de toiletten klaar en is het educatie-centrum een stuk schoner. Kinderen krijgen les in hygiëne en ze leren hun handen te wassen en tanden te poetsen. Om beurten houden ze het terrein van de school schoon. Ze willen allemaal meedoen. 

PROJECT 2016/2017 - GEZONDHEIDSCENTRUM

​Het nieuwe gezondheidscentrum is gereed. In het najaar van 2017 zal dit in gebruik worden genomen. Een nieuwe mijlpaal in de verbetering van de levens-omstandigheden in dit gebied

PROJECTEN 2013 en 2012 - WOONUNITS

Door de grote afstanden in dit afgelegen gebied is een internaat noodzakelijk. Het aantal woon-units is zodanig uitgebreid dat er ruim voldoende plekken zijn voor alle leerlingen die van heinde en ver komen. (dit gebied is zo groot als Nederland)

 

PROJECT 2015 - MIDDELBAAR ONDERWIJS

Er is een gebouw bijgekomen voor middelbaar onderwijs. Veelbelovende leerlingen kunnen vanuit de basisschool nu makkelijk doorstromen naar hoger onderwijs. Ze hoeven zelfs het terrein niet af, alles ligt op loopafstand.

PROJECT 2011 - SCHOOLGEBOUW en SCHILDERSOPLEIDING

Het schoolgebouw is helemaal gereed, ze slapen alleen nog in tenten, dat zal de komende jaren nog verbeterd gaan worden.

Een vakopleiding voor schilders is gestart.