Er zijn vele manieren om de nomaden in Tibet te helpen. 

 

De afgelopen 12 jaren zijn we al door heel veel mensen geholpen. Door vermogensfondsen, bedrijven, banken, kringloopbedrijven, service-clubs, vrouwen-organisaties, kerken, scholen en particulieren.

 

Wilt u als bedrijf iets doen? Bijvoorbeeld om uw reizen naar China te compenseren? U kunt een project geheel of gedeeltelijk financieren. Neem contact met ons op via vistatibet@gmail.com

 

Heeft uw fonds geld over voor dit soort projecten? Past onderwijs of het bedrijfsleven of juist het behoud van cultureel erfgoed in uw doelstellingen? We hebben diverse projecten in de steigers staan, dus neem svp contact met ons op. 

 

Ben je van plan een sponsorloop of iets anders te organiseren en zoek je nog een goed doel? Start dan een actie via geef.nl  Je kunt heel eenvoudig een account aanmaken en kiezen voor Stichting Rigdzin/Vistaproject. Maak je actie bekend via sociale media. Wij helpen natuurlijk ook mee.

 

Ben jij als particulier creatief en heb je een leuk idee om geld in te zamelen? Kom maar op: wij zijn overal voor in! Een aantal voorbeelden ter inspiratie? Zet een grote spaarpot neer op het 50-jarige verjaardag van je moeder. Bak taartjes voor de film-middag van de bioscoop, zet een donatie-pot neer bij je werk als pedicure, vraag 10 cent extra op de kroketten in de sportkantine of hou het geld voor ingeleverde flessen apart voor Tibet. 

 

Help ons geld in te zamelen voor de nomaden in Tibet 

 

Meehelpen als vrijwilliger?
Vistaproject en onze partner Stichting Rigdzin zijn beiden vrijwilligersorganisatie en wij kennen als geen ander het belang van vrijwillige inzet. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig mensen die ons op vrijwillige basis kunnen ondersteunen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail naar vistatibet@gmail.com met uw ideeën.

Direct doneren

Doneer nu een bedrag naar eigen keuze voor de opleiding van een nomade

 

Klik hier en je wordt doorgelinkt naar de beveiligde omgeving van geef.nl

Opleiding van een nomade

U kunt het verschil maken voor een nomade. Voor 350 euro betaalt u de opleiding, maaltijden, verblijf en gezondheidszorg voor een heel jaar. 

Dat kan alleen, maar ook met uw familie of vrienden. 

Periodieke Schenking

Als u een bedrag in een keer te veel vindt, is periodiek schenken ook een mogelijkheid, dat kan al vanaf 15 euro per maand. 

 

Zelf actie ondernemen

Wil je zelf iets organiseren, aan een wandeltocht meedoen, koekjes bakken of met vrienden een evenement op touw zetten? Wij kunnen helpen met foldermateriaal. 

 
Help mee